Personuppgiftspolicy

Vi på Åland Yachts värnar om skyddet av dina personuppgifter. Den här policyn förklarar hur vi samlar in, använder, lagrar och delar dina personuppgifter. Genom att besöka vår hemsida accepterar du vår integritetspolicyn och vår behandling av dina personuppgifter.

Den här sidan informerar dig om:

  • Vilken information vi samlar in och varför
  • Vad informationen används till
  • Vem som har tillgång till informationen och hur informationen lagras

Parter och ansvar för behandlingen av dina personuppgifter

Åland Yachts AB, “Åland Yachts”, 0704010-1, Långnäsvägen 300, 22630 Lumparland, Åland, är personuppgiftsansvarig och ansvarar för personuppgifterna du lämnar till oss. Andra parter som behandlar dina personuppgifter när du besöker vår hemsida är Vibb.ax, Facebook Inc. och Google Inc.

Uppgifter vi samlar in

  • Anonyma uppgifter om vilken webbläsare och typ av enhet (dator, mobil) du använder, samt i vilket land du verkar befinna dig. Dessa uppgifter går inte att härleda till dig som person.
  • Anonyma uppgifter om kopplingar till Facebook Inc. och Google Inc. samt de företag som ingår i dess partnernätverk.
  • Information du skickar in via våra kontaktformulär.

Hur och varför vi samlar in uppgifter

Genom att besöka vår hemsida kan det komma att lagras kakor (cookies) på din dator. De tjänster vi använder är Google och Facebook som båda kan placera kakor på din dator. Den data Åland Yachts erhåller kan inte på något sätt härledas till dig som person då den är anonymiserad.

Datan vi samlar in används främst för anonym statistik, användaranalys och för att förbättra användarupplevelsen genom att identifiera fel på websidan i Google Analytics. Datan kan även användas i marknadsföringssyften genom nämnda tjänster.

Den information du skickat till oss via våra kontaktformulär är inte anonymiserad och den information du väljer att skicka lagras hos Vibb som är vår leverantör av hemsida. Informationen du skickas sparas beroende på vår kundrelation med dig. Vid avslutat kundärende där ett avtal inte har ingåtts raderas informationen senast ett år efter att den senast behandlats.

Informationen lagras och hanteras på ett säkert sätt inom EU eller av företag som deltar i Privacy Shield. Åland Yachts lämnar aldrig ut eller säljer vidare personuppgifter till annan tredje part än vad som nämns i denna policy, med undantag för att uppfylla eventuell rättslig skyldighet enligt lag eller domstolsbeslut. I det fall att Åland Yachts har anledning att behöva anlita en ny tredje part för att hantera uppgifter kommer denna integritetspolicy att uppdateras för att återspegla detta.

Dina rättigheter

Om du av någon anledning vill att vi raderar den information som du skickat till oss via kontaktformuläret skickar du ett mail till info@alandyachts.ax. På samma sätt kan du alltid maila oss om du vill veta mer om vilka uppgifter vi sparar om dig, t.ex. för att få ett utdrag över dessa.